www.hajbevarras.hu fejtetősűrítés fejtetődúsítás pepi tupé
hajhosszabbitas-hajdusitas-019
hajhosszabbítás hajdúsítás hajbevarras.hu
www.hajbevarras.hu  fejtetősűrítés fejtetődúsítás hajhosszabbítás
www.hajbevarras.hu fejtetősűrítés fejtetődúsítás pepi tupé hajhosszabbitas-hajdusitas-019 hajhosszabbítás hajdúsítás hajbevarras.hu www.hajbevarras.hu  fejtetősűrítés fejtetődúsítás hajhosszabbítás

Minden, amit a
hajaddal tenni szeretnél…

Célom, hogy vendégeim minőségi szolgáltatások igénybevétele után lelki felüdülést nyerjenek, és mindig elégedetten távozzanak. Küldetésem mindenkinek visszaadni az önbecsülését.

Fejtetősűrítés

Egyre több olyan vendéggel találkozom, akiknek nem oldalt vagy hátul ritkult meg a haja, hanem épp ellenkezőleg, a fejtető részen. Sajnos sok esetben a folyamat visszafordíthatatlan, nagyon sok kiváltó oka lehet, amit sokszor az orvosok sem tudnak pontosan meghatározni.
Ezért fejlesztettem ki a hölgyek körében népszerű fejtetősűrítést. Mint mindenki, én is sokféle fejtető dúsítási módszert kipróbáltam, és mára már kiforrott technikával rendelkezem ezen a téren.


Kizárólag európai hajból készül, pontos fej méretre, sűrűségre, színre és hosszúságúra, ahogy a vendég szeretné. Minden fejtető dúsítás egyedi, kézzel készített, kimondottan a megrendelő saját igényeihez igazodik. Rendelkezik egy úgynevezett francia választékkal, ami egy teljesen bőrhatású anyag, ebbe szálanként vannak a hajak bedolgozva. Így senki sem ismerheti fel, hogy esetlegesen “vendéghajat” visel. A fejtető sűrítés többi része egy sűrű, pamut alapanyagú hálós anyag, amibe 2-4 hajszálanként kerül bedolgozásra az európai haj, dupla csomózással. A saját hajhoz (még ha az nagyon kevés, ritka is) minimum 4 db. csitt-csattal rögzül, ami teljesen ráfekszik a fejtető formájára, így nem tud leesni, a szél sem tud közé fújni, illetve lefújni.
Minden esetben “nyersen” tehát fazonírozatlanul kerül átadásra a fejtetősűrítés, így az utolsó percig alakítható a saját elképzelések szerint a formája. Fodrászaink, közös megbeszélés után alakítják ki a végleges fazont, így biztos, hogy az archoz legjobban álló frizura lesz elkészítve.


 • Előnye a varrott fejtetősűrítéssel szemben, hogy bármikor levehető, és felhelyezhető otthon is, így amikor nem viseljük, a fejbőr szabadon szellőzhet, és gyógyászatilag is kezelhető.
 • Természetesen hozott hajból is elkészítem.
 • Otthonilag is tisztítható, szárítható, berakható, és festhető.
 • Kombinálható normál hajhosszabbítási technikákkal is, így szép hosszú, és dús frizurát tudunk készíteni.

Kérésre a fejtető dúsítást fixen is rögzíteni tudjuk, de ezekkel a technikákkal 4 hetente vissza kell járni az üzletünkbe és visszaépíteni, mert a hosszabb ideig viselők között akár nagyobb „kárt” tehetünk az amúgy is sérült hajban.

A rögzítés kétféleképp történhet:

 • Varrott fejtetősűrítés. Saját, meglévő hajból egy fonatot fonunk, és erre varrjuk a kész fejtetődúsítást. A fonatnál körben kitapintható.
 • Mikrogyűrűs fejtetősűrítés. Saját meglévő hajjal összefogva, tincsenként mikogyűrűvel rögzítjük a fejtetődúsítást. Vékonyabb, nehezebben kitapintható az illesztési pontoknál.

Fejtetődúsítás rendelésének a menete:

1 alkalom: személyes konzultáció, ami természetesen díjmentes!

 • megbeszéljük a vendégünk kívánságait,
 • pontos fejméretet veszünk a fejtetősűrítés elkészítéséhez,
 • megállapítjuk a hajszínt,
 • pontos időpontot egyeztetünk az átadásra.

2 alkalom:

 • az elkészült fejtetősűrítést felépítjük vendégünknek,
 • végleges frizurát készítünk, és elmagyarázzuk a helyes kezelését.

Külföldről érkező megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Ilyenkor e-mailben vagy telefonon többször egyeztetünk, és a vendégtől kérek pontos fejméretet.

Bejelentkezés: Lávich-Szabó Szilvia +36/20-320-5869