www.hajbevarras.hu fejtetősűrítés fejtetődúsítás pepi tupé
hajhosszabbitas-hajdusitas-019
hajhosszabbítás hajdúsítás hajbevarras.hu
www.hajbevarras.hu   fejtetősűrítés fejtetődúsítás hajhosszabbítás
www.hajbevarras.hu fejtetősűrítés fejtetődúsítás pepi tupé hajhosszabbitas-hajdusitas-019 hajhosszabbítás hajdúsítás hajbevarras.hu www.hajbevarras.hu   fejtetősűrítés fejtetődúsítás hajhosszabbítás

Minden, amit a
hajaddal tenni szeretnél…

Célom, hogy vendégeim minőségi szolgáltatások igénybevétele után lelki felüdülést nyerjenek, és mindig elégedetten távozzanak. Küldetésem mindenkinek visszaadni az önbecsülését.

GY.I.K.

Összegyűjtöttem néhány általános kérdést:

El szeretném adni a hajam, mit tegyek?

Vásárolunk hajat 35-40 cm felett, és nagyon szívesen le is vágjuk, mert a vágása másfajta technikát kíván, ha eladásra szánjuk, mint egy sima frizuránál.


Milyen technikákkal dolgozol?

Többféle technikát alkalmazunk, ezek közül a hajfelvarrást, mikrogyűrűs hajfelvarrást, és a mikrogyűrűzést ajánlom leginkább, mert ezekkel lehet a legesztétikusabb és legtermészetesebb eredményt elérni. Igény szerint más technikák is választhatók, mint pl. a hőillesztés.


Kell előleget fizetni?

Igen, a megrendelés értékének felét kérem. Ezt személyesen, vagy banki utalással tudod eljuttatni.


Milyen típusú hajakkal dolgozol?

Európai hajat használunk, hiszen ez a legjobb minőségű haj és ezzel tudjuk észrevehetetlenül megoldani a hajhosszabbítást.  De igény szerint bármilyen más humán hajat is felépítünk, vendégünk kérésére meg is rendeljük.


Milyen időközönként kell újra építtetni?

Minden technika más, de max.6-8 hetente kell újra építeni.


Mennyi ideig tart a művelet?

Technikától függően a varrott hajhosszabbítások max. 1 óra, a tincses technikák pedig 3-4 óra.


Van már használt hajam, megvásároljátok?

Sajnálom, de már “viselt” hajat nem áll módunkban átvenni, cserélni egészségügyi okokból.


Ha kinőttem a meglévő hajhosszabbításom, becserélitek egy hosszabbra?

Sajnálom, sajnos az ilyen hajakat egészségügyi okokból nem cseréljük, mivel csak szigorúan fertőtlenített, új fűzésű hajakat építünk fel. Te sem örülnél, ha ilyen használt hajat adnánk el Neked.


Honnan származnak a hajak?

Hajainkat nálunk jelentkező vendégeinktől vágjuk, illetve beszállítóktól vásároljuk levágott copf formájában. Fertőtlenítés, és osztályozás után kerül feldolgozásra és értékesítésre.


Mi a különbség az európai, ill. ázsiai haj között?

Az európai haj kézzel fűzött, vagy tincsezett. Tapintása puha, selymes, megegyezik a saját hajunk struktúrájával. Festhető, berakható, könnyen ápolható, hiszen ugyanaz, mint a saját hajszerkezetünk.
Az ázsiai, indiai haj, egy savas fürdőben vegykezelt haj. A külső keratin réteget eltávolítják, hogy a haj festhető, világosítható legyen. A tresszelése géppel készül, és általában 80 vagy 100g-os csomagban kapható. Egy hosszú sorba van felfűzve, és méretre darabolható. Ezeket a hajakat, legyen az fűzött vagy tincses feldolgozású EREDETI HAJNAK HÍVJÁK, ami nem azonos az európai hajjal.


Hogyan kell kezelnem a meghosszabbított hajam?

Ha a felépített haj európai haj, akkor megegyezik a saját haj típusával, kezelésével. Minden esetben higított sampont használjunk, és kellő mennyiségű pakolást, balzsamot, hajvég ápolót, mivel ez már nem táplálkozik a hajhagymákból. Festése is megegyezik a saját haj festésével, de ha lehet, szakemberrel végeztesd el, hogy a sorok vagy az illesztési pontok között ne maradjon festék.


Nem lesz feltűnő, hogy póthajam van?

A felépített haj nem látszódhat, és az illesztési pontok nem lóghatnak ki, ha megfelelően van felépítve. Általában 3-4 sorba, vagy tincsenként építjük a hajat, és hajnövéstől kb. 2 cm-re beljebb, így a haj copfban is hordható. Felépítés után a fodrász a saját hajjal együtt összedolgozza, összevágja, és ha szükséges festi ill. melírozza. Így teljesen láthatatlan lesz, hogy póthajat viselsz.


Mi történt, ha a haj összeáll, összegubancolódik, esetleg filcesedik?

Ennek több oka is lehet. A póthaj rögzítésekor valószínűleg nem tökéletesen választották le a saját hajat. A felépített haj nem szálirányos, vagy nagyon régen vágták le, és a haj már teljesen kiszáradt.


Ha a felépített haj színe nem lett festés után ugyan olyan, mint a saját hajszínünk?

Ez akkor fordulhat elő, ha nem megfelelően festették össze a két hajat, vagy a felépített haj nem fogadta be a festéket. Érdemes ilyenkor pihentetés (2-3 nap) után újra festeni.


Ha a tincses technikáknál a hajtincsek leesnek?

Ebben az esetben biztosra vehető, hogy a rögzítésnél történt hiba. Elképzelhető, hogy az illesztési felületet nem megfelelően készítették elő, a hajat nem szabályosan választották le, hőillesztésnél kevesebb ragasztóanyagot használtak, mikrogyűrűs technikánál pedig nem elég erősen rögzítették a gyűrűket.


Ha a hajtincsek tépnek és húznak?

A rögzítésnél valószínűleg túl kevés saját és túl sok póthajat használtak. Amennyiben a póthajat közvetlenül a hajtőhöz erősíti, a vendég állandó feszítő érzést tapasztal. Az igazi sokk akkor ér minket, ha a hajhagymák nem bírják a súlyt, így a póthajjal együtt a saját haj is kiszakad. Sajnos ez egy elég gyakori probléma, nagyon sok így felépített hajat javítottunk már, így kérünk mindenkit, hogy körültekintően válassza ki, hogy hol és kivel készítteti az álom frizuráját.


Ha a felépítés után égető viszkető érzést tapasztalunk?

Ez sokszor előforduló probléma, a hajas fejbőrnek meg kell szoknia, hogy több súlyt kell elviselnie, és a több haj miatt melegebb érzetünk is van. A viszketés ellen ajánlott a T-Gel viszketés elleni samponját használni, korpásodás esetén pedig a Nizoral sampon használata segíthet. A fejbőr 3-4 nap alatt regenerálódik, utána nem lesz vele több panaszunk.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok a +36/20-320-5869 telefonszámon, vagy az info@hajbevarras.hu e-mail címen.