www.hajbevarras.hu fejtetősűrítés fejtetődúsítás pepi tupé
hajhosszabbitas-hajdusitas-019
hajhosszabbítás hajdúsítás hajbevarras.hu
www.hajbevarras.hu   fejtetősűrítés fejtetődúsítás hajhosszabbítás
www.hajbevarras.hu fejtetősűrítés fejtetődúsítás pepi tupé hajhosszabbitas-hajdusitas-019 hajhosszabbítás hajdúsítás hajbevarras.hu www.hajbevarras.hu   fejtetősűrítés fejtetődúsítás hajhosszabbítás

Minden, amit a
hajaddal tenni szeretnél…

Célom, hogy vendégeim minőségi szolgáltatások igénybevétele után lelki felüdülést nyerjenek, és mindig elégedetten távozzanak. Küldetésem mindenkinek visszaadni az önbecsülését.

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Roncsolás mentes hajhosszabbítások – hajdúsítások, és hajpótlások.

Hajhosszabbítás – hajdúsítás:

Ezeknél a technikáknál kizárólag európai hajat használok.
Én a vegyszer és hő mentes eljárások híve vagyok, így elsősorban a hajbevarrást, mikrogyűrűs hajfelvarrást és a mikrogyűrűs hajhosszabbítást tartom a leghumánusabb megoldásnak. Itt semmiféle vegyszert, ragasztóanyagot, hőt nem használok a felépítéskor, tehát nincs káros hatása.


Hajhosszabbítás hajbevarrás – hajfelvarrás – hajdúsítás:

Ennél a hajhosszabbítási technikánál 2-3 /de igény szerint több/ sorban fonatot készítek a saját hajból, majd nagyon apró öltésekkel az előre felfűzött (tresszelt) vendéghajat felvarrom. 10-12 cm-es hajtól elkészíthető ez a fajta hajhosszabbítás, hajdúsítás. Kíméletes, hideg eljárással készült technika, a hajra nem káros. Külső szem számára láthatatlan. A fej hátsó és oldalsó részeire terjedhet ki. 10-12 cm-es hajtól elkészíthető ez a fajta hajhosszabbítás, hajdúsítás.
Hajdúsításnál általában 2 sorba építem fel az európai hajat, hajhosszabbításnál a 3 sor ajánlott.

Kezelése megegyezik a saját hajunk kezelésével, festhetjük, csavarhatjuk, száríthatjuk. Ajánlatos egy kicsivel több balzsamot, hajvégápolót használni, mivel a felépített haj már nem táplálkozik a hajhagymákból. Így a megvásárolt haj élettartamát is megnövelhetjük. Tapasztalataink szerint a saját haj egészségesebb, dúsabb lesz a “vendéghaj” alatt, mivel a hajat letakarjuk, így káros anyagokkal, szennyeződésekkel nem, vagy csak alig érintkezik.
Allergén reakció nem valószínű, kisebb bőrpír, vagy viszketés a felépítés után előfordulhat, amíg a fejbőr megszokja a több haj jelenlétét. A hajat csak egyszer kell megvásárolni, utána már csak a bontásért, illetve a visszavarrásért kell fizetni. A haj visszavarrása 6 hetente – 2 havonta ajánlott.


Mikrogyűrűs felvarrásos hajhosszabbítás – hajdúsítás:

Ennél a hajhosszabbítási technikánál a hajtőre sorban felhúzott szilikonos mikrogyűrűkre varrjuk nagyon apró öltésekkel az előre felfűzött (tresszelt) vendéghajat.
5-8 cm-es hajtól elkészíthető ez a fajta hajhosszabbítás, hajdúsítás.
Kíméletes, hideg eljárással készült hajhosszabbítási technika, a hajra nem káros, előnye, hogy jobban a fejre simul, mint a hagyományos felvarrás, és könnyebben szárítható, kezelhető.  Külső szem számára láthatatlan. A hajat csak egyszer kell megvásárolni, utána már csak a bontásért illetve az újra építésért kell fizetni. A haj visszavarrása 6 hetente – 2 havonta ajánlott.


Mikrogyűrűs hajhosszabbítás – hajdúsítás:

Tincses hajhosszabbítási technika, hajkímélő, szilikonos mikro gyűrűvel, amit fém érzékenyek is viselhetnek. A póthajat, hasonlóan a hőillesztéses módszerhez, pici tincsekben illesztjük a saját hajunkhoz a mikro gyűrű segítségével.
A gyűrűt áthúzzuk a saját hajon és a póthajon is, és a haj tövénél egy speciális fogóval a haj tövénél rászorítjuk. Mivel a gyűrűn egy szilikon réteg van, így a hajat nem tudja elvágni. 8-10 cm-es hajtól elkészíthető ez a fajta hajhosszabbítás, hajdúsítás. Kíméletes, hideg eljárással készült technika, a hajra nem káros. Külső szem számára láthatatlan.  A mikro gyűrűs hajhosszabbítás legnagyobb előnye, hogy bármikor könnyedén eltávolítható. A hajat csak egyszer kell megvásárolni, utána már csak a bontásért illetve az újra építésért kell fizetni. A haj visszaépítése 6 hetente – 2 havonta ajánlott.


Hajdúsítás:

A technika teljesen megegyezik a hajhosszabbítással, bármelyik technikát is válassza a vendég. Azonos hosszúságú hajat építünk fel, de kevesebb mennyiségben, így egy sűrűbb, tömöttebb frizurát kapunk. A hajat csak egyszer kell megvásárolni, utána már csak a bontásért illetve az újra építésért kell fizetni.


Hőillesztéses hajhosszabbítás:

Károsodott vagy hulló hajra, beteg fejbőrre NEM AJÁNLOM !!

Tincses hajhosszabbítási módszer, melynél a saját hajat tincsekre szedjük, majd tincsenként hozzáillesztjük a vendéghajat, és egy hőre olvadó keratin anyaggal rögzítjük. A gyöngykeratin előnye, hogy teljesen áttetsző, nem fehéredik ki, és nagyon kevés ragasztóanyag szükséges. Max. 3-5 mm széles az ilyen technikával készített kapcsolódási pont. A felépített haj max. 3 hónapig maradhat fent, és a leszedés után újratincsezzük, így az európai haj többször felépíthető, de a haj hosszát folyamatosan veszíti. 8-10 cm-től elkészíthető ez a fajta hajhosszabbítás, hajdúsítás. Meleg eljárással készült technika.
Nagyon fontos kizárólag szakemberrel végeztetni, mert nem megfelelő felépítés esetén a tincsek kipotyognak, rosszabb esetben a vendég saját hajával együtt tépődik ki.

Ezen kívül még léteznek ezeknek a technikáknak különböző alfajai, mint pl. ultrahangos hőillesztés, paneles gyűrűzés, paneles hőillesztés, ultratress hajhosszabbítás, stb. Ezekről a technikákról szívesen adok felvilágosítást e-mailben az info@hajbevarras.hu címen.

Bejelentkezés: Lávich-Szabó Szilvia +36/20-320-5869